ledig stilling som

Kjøkkensjef

Er du en kreativ, strukturert og erfaren kjøkkensjef som har lyst til å skape nye opplevelser? Brenner du for kvalitet, utvikle nye og gode konsept og ikke minst trygg matservering. Da er dette stillingen for deg!

NOVA Spektrum AS på Lillestrøm er i meget sterk utvikling og har ambisiøse planer både innen utvikling av dagens drift og fremtidig utvikling av arenaen og områdene rundt.

Ved å utvide tilbudet med kulturaktiviteter & konserter – og utvikling av helt nye mat & drikke konsepter, er målet å skape en attraktiv og levende bydel. Til glede for både arenaens halve million besøkende, beboerne i området og tilreisende til Lillestrøm.

For å forsterke denne satsningen er det etablert et nytt forretningsområde innen mat og drikke, konferanseaktivitet og kulturtilbud. Dette teamet har ansvar for konseptutvikling, etablering og klargjøring frem mot oppstart medio 2022.

Stillingen som kjøkkensjef innebærer å utarbeide, i samarbeid med F&B-teamet, mat og servicetilbud tilpasset de behov kundene etterspør. Med over 500 000 besøkende årlig, bestående av mange forskjellige kundegrupper vil det være avgjørende å forstå viktigheten av å tilpasse seg den enkelte målgruppe. Du ser muligheter utenfor tradisjonell tankegang, analyserer verdikjeden og evner å utfordre de klassiske måtene å produsere og tilby matkonsepter på.

Det skal bygges en moderne, kompetent og fleksibel kjøkkenorganisasjon, og gjennomføringsevne vil være et stikkord for rollen. Dette er et nytt forretningsområde og du vil derfor ha stor innflytelse på egen rolle og videre utvikling.

 Ansvarsområder:

 • Utvikle (i samarbeid med F&B gruppen), etablere, implementere og dokumentere nye konsept.
 • Være ledende i Norge på matsikkerhet.
 • Kostnadskalkyler
 • Ledelse og operativ drift.
 • Bemanning, opplæring og varebestillinger

Vi søker deg som har:

 • bred kjøkkenerfaring fra ulike typer kjøkken
 • erfaring fra å drifte og utvikle forskjellige typer konsept og størrelse
 • kunnskap fra drift med stort volum og store periodiske svingninger
 • erfaring med konseptutvikling og dokumentasjon, samt erfaring fra menykalkulasjon, allergimerking og menyskriving.
 • «tro på» standardisering
 • ett kommersielt tankesett
 • nysgjerrighet av nye trender som bærekraft, helse & sunnhet og plantebaserte retter.
 • ledererfaring og erfaring fra personalledelse
 • struktur på både kjøkkenet og på PC’en.
 • et brennende engasjement for kundeopplevelsen og gode mat-og drikke opplevelser.

Vi tilbyr:

Stillingen innebærer en unik mulighet til å være med å skape en annerledes møteplass innen konferanse, kultur og arrangement. NOVA Spektrum er en erfaren arrangementsaktør der arbeidsmiljøet er godt og entusiastisk, og betingelsene er konkurransedyktige.

Stillingen rapporterer til F&B Direktør.

Om arbeidsgiveren

I over 100 år har NOVA Spektrum tilrettelagt for møteplasser som genererer positive ringvirkninger for nærings- kultur- og organisasjonsliv. Med over 700.000 besøkende og 5.000 utstillere hvert år samler vi store mengder strukturerte og ustrukturerte data, for eksempel når noen bruker våre digitale flater, når de kjøper billetter og når de kommer til arrangementene våre og beveger seg rundt i arenaene. Eller når utstillere melder seg på og gjør bestillinger av utstyr og tjenester. 

Nå skal vi i gang med flere spennende oppgaver. En større satsing på Food & Beverage er et eksempel på dette. Vi satser også for fullt på å utvikle nye digitale tjenester som skal forbedre kundeopplevelsen for besøkende og utstillere. I tillegg skal våre to arenaer, NOVA Spektrum i Lillestrøm og Oslo Spektrum utvikles med enda flere møteplasser, boliger, bygulv og næringsliv. I Lillestrøm skal det bygges en helt ny bydel, og i Oslo skal Spektrum bygges ut med et nytt høyhus, nye møteplasser og et levende bygulv med utadrettet virksomhet.

kontaktperson

Bjørg Aino Evensberget

HR og administrasjosdirektør

andre stillinger

Nå søker vi