ledig stilling som

Frontendutvikler

Vi søker erfarne frontendutviklere - som vil jobbe i en litt annerledes bedrift!

Hvem er vi?

Stiftelsen Norges Varemesse eier og driver NOVA Spektrum AS i Lillestrøm og Oslo Spektrum Arena. Begge er blant landets største og ledende arenaer for messer, utstillinger, kongresser, konserter og sport- og kulturarrangementer. Vårt formål er å skape møteplasser som bidrar til utvikling, læring og inspirasjon hos bedrifter, kulturliv og organisasjoner. 

Våre møteplasser og tjenester er etterspurte. Samtidig forventer våre samarbeidspartnere og kunder nye teknologiske løsninger på sine arrangementer. Nå ser vi etter fremoverlente utviklere som kan bidra til at stiftelsen oppfyller sitt samfunnsoppdrag på en god måte, også i framtiden. 

Avdelingen består i dag av seks ansatte, pluss tre eksterne konsulenter. Vi er fordelt på Lillestrøm, Oslo Spektrum og remote (Kristiansand, Oslo). 

Hva gjør vi?

I digitalavdelingen utvikler vi VenYou – et økosystem av applikasjoner som håndterer messe- og konferanseopplevelser for arrangører, utstillere og publikum. Vi har moduler for blant annet billetter, konferanseprogram, streaming, planlegging og kalender, besøkendeprofil og utstillerprofil. Vi er også ansvarlig for å etablere de aller fleste nettsidene til våre interne og eksterne arrangement.

Vi sitter tett på de aktørene vi lager løsninger for, enten de er interne, utstillere eller publikum. Og vi velger selv hvilke verktøy vi benytter og hvordan vi jobber for å nå målene våre. Vi er pragmatiske i våre prioriteringer og hvordan vi leverer verdi, men har alltid blikket stivt festet på de langsiktige målene og ambisjonene. Vi er relativt oppdatert på de fleste buzzwords, men foretrekker det som funker – buzzword eller ei.

Hva ser vi etter?

Så er du en erfaren, flink og nysgjerrig frontendutvikler som har minst 2 års erfaring med React, og kan en (eller helst flere) av disse punktene?

  • HTML / CSS (og kjenner din UU)
  • Docker
  • REST/JSON / GraphQL
  • Heroku
  • UX / Design
  • DevOps
  • DNS-oppsett, proxyer og konfigurasjon
  • PHP / Laravel

For oss er det viktig at du legger stolthet i arbeidet du gjør og at du er opptatt av kvalitet og prosess, i tillegg til teknologien. 

Hva tilbyr vi?

Vi tilbyr så mye messedeltagelse du bare orker, konkurransedyktige betingelser (vi sikter på øvre del av Teknas lønnsstatistikk), valgfritt utstyr for å få jobben gjort og hyggelige kolleger i de fleste aldre over 18. Kontorplass vil være på Lillestrøm (primært) og Oslo Spektrum, men med fleksibilitet nok til å jobbe fra hvor som helst når du har behov for det.

Om arbeidsgiveren

I over 100 år har NOVA Spektrum tilrettelagt for møteplasser som genererer positive ringvirkninger for nærings- kultur- og organisasjonsliv. Med over 700.000 besøkende og 5.000 utstillere hvert år samler vi store mengder strukturerte og ustrukturerte data, for eksempel når noen bruker våre digitale flater, når de kjøper billetter og når de kommer til arrangementene våre og beveger seg rundt i arenaene. Eller når utstillere melder seg på og gjør bestillinger av utstyr og tjenester. 

Nå skal vi i gang med flere spennende oppgaver. En større satsing på Food & Beverage er et eksempel på dette. Vi satser også for fullt på å utvikle nye digitale tjenester som skal forbedre kundeopplevelsen for besøkende og utstillere. I tillegg skal våre to arenaer, NOVA Spektrum i Lillestrøm og Oslo Spektrum utvikles med enda flere møteplasser, boliger, bygulv og næringsliv. I Lillestrøm skal det bygges en helt ny bydel, og i Oslo skal Spektrum bygges ut med et nytt høyhus, nye møteplasser og et levende bygulv med utadrettet virksomhet.

kontaktperson

Bjørg Aino Evensberget

HR og administrasjosdirektør

andre stillinger

Nå søker vi